Ha a kiválasztott párna típusra kattint, a babafelszereles.hu oldalunk webáruházába jut, ahol a felül lévő menüben, a többi termékünket is megtalálja, és egyszerűen tudja megrendelni az Önnek tetsző termékeket.

A vásárlással kapcsolatos részletes leírást a babafelszereles.hu honlapunk, Szállítás és vásárlási útmutató menüpontjában találja, mely lépésről-lépésre segíti Önt a rendszer minél egyszerűbb használatában.

 

 

 

 

      

  

   Egyszínű párnák         Gyermekmintás párnák

  Kockás, anyagában szőtt párnák         Hímzett párnák

 

Mi történik a rendelése után?

A beérkezett megrendelést e-mailben automatikusan azonnal visszaigazoljuk (telefonon keresztüli rendelés esetén csak ha igény van rá). Ebben a visszaigazolásban minden, a rendeléssel kapcsolatos információt elküldünk Önnek, beleértve a rendelt árut, a mintáját, az árát, az átvétel módját, és utalás esetén a számlaszámunkat is. Ha ez 24 órán belül nem történne meg, kérjük jelezze felénk, mert akkor valamilyen okból nem érkezett meg a rendelése (írjon egy levelet nekünk az babafelszereles@gmail.com e-mail címre, vagy értesítsen valamelyik megadott telefonszámunkon)

A visszaigazolás után elkészítjük a kért terméket  (szerencsés esetben, a kért termék van raktáron is).

Ha utánvéttel kérte a terméket, a termék elkészülte után (esetleg azonnal is, ha pont van olyan termékünk raktáron amit rendelt) küldjük a csomagot (természetesen ha még valamely alapanyagot is be kell szereznünk hozzá, pár napot csúszhat a teljesítés).

Csomag küldés esetén, a feladás után e-mailt küldünk a csomag feladásának tényéről. Tapasztalatunk szerint a csomagok 1 napon belül meg szoktak érkezni, ha ez nem történne meg, visszajelzést kérünk az e-mailben jelzett időpont után.

Ha a készpénzes átvételt választotta, a termék elkészülte után (esetleg azonnal is, ha pont van olyan termékünk raktáron amit rendelt) e-mailben, vagy telefonon értesítjük a termék elkészültéről, és megbeszélünk egy időpontot, amikor érte tud jönni. Ez a hét minden napján, reggel 10 órától este 8 óráig lehetséges, feltéve, hogy otthon vagyunk.

Minden egyéb, ezektől eltérő esetekben felvesszük a kapcsolatot Önnel, és megoldjuk az esetlegesen felmerülő problémákat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Minden jog fenntartva! A honlapról bármilyen elemet,
vagy szöveget az engedélyünk nélkül felhasználni tilos!